LiveJasmin

LiveJasmin.com

LiveJasmin heeft een webcam modellen bureau die niet alleen op vrouwen, maar ook mannen gericht is. Als een van de grootste Europese Erotisch Webcam site doen ze het zeker goed. Vandaar dat je gerust kunt zijn dat LiveJasmin veel hulp en informatie aanbiedt. Omdat ze al veel klanten hebben bieden ze veel meer aantrekkelijke opties aan die nieuwere webcam sites nog geen tijd of interesse voor hebben gehad. Bij LiveJasmin heb je zelfs de optie om samen met iemand anders te webcammen! Wil jij zeker weten dat je goed zit? Dan is LiveJasmin helemaal iets voor jou!

LiveJasmin Welkomst

Registratie Procedure

Nadat je jouw persoonlijke informatie hebt ingevuld, een schermnaam hebt bedacht en jouw identiteit hebt geüpload kun je uit drie verschillende categorieën kiezen: Hot Flirt, waar je alleen van hete flirts en milde exhibitionisme toont, Nude, waar alle modellen naakt dienen een erotische show te geven indien een lid daar om vraagt en Non-Nude, hier mogen modellen niet naakt zijn of intieme lichaamsdelen tonen. Onder de categorie Nude kun je uit de categorieën kiezen die LiveJasmin heeft gekozen die bij jou zouden kunnen passen in verband met geslacht, leeftijd, etc.

Registreer nu ook bij LiveJasmin!

LiveJasmin biedt 12 categorieën aan voor modellen. Elke categorie bevat zijn eigen regels, vereiste en uiterlijk. Tijdens jouw registratie kiest LiveJasmin bepaalde categorieën uit die van toepassing zijn voor jouw aan de hand van jouw geslacht, leeftijd etc:

  • Girl (Meisje): aantrekkelijke alleenstaande vrouwen
  • Mature Female (Rijpe dames): 30+ jr solo dames
  • Fetish (Fetisj): hier moeten modellen bereid zijn om speciale behoeften en eisen te voldoen. Dominatrix, onderdanig en nog veel meer fantasieën moeten worden geaccepteerd met de juiste fetisj accessoires.
  • Gay (Homo): aantrekkelijke solo, of een paar, mannelijke modellen
  • Boy (Jongen): aantrekkelijke solo heteroseksuele man.
  • Transgender: shemale, hermafrodiet of transseksuele modellen kunnen zich hier aanmelden. De twee tot vier model groepen zijn hier beschikbaar.

Hierna pas je jouw modelgegevens aan. Hier staan vragen over jouw uiterlijk, leeftijd en seksuele voorkeur. Dat was het! Nu ben je er klaar voor en wordt je doorverbonden naar de JasminModel Center. Hier kun je al jouw statistieken bekijken, uitbetalingen regelen en account aanpassen.

Hoe werkt het?

LiveJasmin Registreer

Jouw profiel foto is een van de meest belangrijke onderdelen van jouw webcam profiel. De foto’s worden groot uitgelicht en zijn jouw manier om aandacht te trekken van de bezoeker. Deze foto’s mogen niet visueel expliciet zijn, het is juist de bedoeling dat ze als teaser werken. Vandaar dat er geen geslachtsdelen in de foto mogen voorkomen. Je kunt ook teaser video’s maken die nog beter werken!

Je kunt ook bij jouw profiel een stukje schrijven over jezelf als introductie, wat je het leukst vindt, en wat je niet leuk vindt. Onder bereidheid  kun je ook aangeven wat voorn specifiek uiterlijk je hebt (lange nagels, tatoeages, piercings, zwanger), jouw bereidheid (waaronder dildo, striptease, rollenspel, olie), en plaatsen instellen (zoals keuken, tuin, bar, slaapkamer).

Er zijn drie verschillende chat kamers. Bezoekers die zich nog niet hebben ingeschreven komen in de Free kamer, betalende leden mogen in de Member kamers, en leden die een privé show willen gaan naar de Private Chat kamer. Bij de Free Chat kamer is het wel verplicht om de hoofdtaal Engels te spreken en mag je geen overdreven seksueel expliciete inhoud tonen. LiveJasmin biedt ook een muziek bibliotheek waar je uit leuke deuntjes of geluiden kunt kiezen voor bijvoorbeeld een sensuele striptease.

Opbrengsten

LiveJasmin maakt gebruik van verschillende niveaus. Jouw opbrengsten zijn afhankelijk van jouw niveau. Bij het laagste aantal aan bezoekers ontvang je een lagere percentage dan bij de hogeren aantallen en niveaus. De prijs pet minuut zit tussen de $ 1.99 en $ 4.99, maar als je je net hebt aangemeld ontvang je daar nog maar $ 0.98 van omdat je automatisch in het laagste niveau terecht komt. Natuurlijk kun je dus meer gaan verdienen door meer bezoekers, en zo hogere niveaus te bereiken.

LiveJasmin Kosten

Voor Privé chats wordt er minimaal $ 2 per minuut verdient met twee richting audio, dan hebben bezoekers de mogelijkheid om ook met jou te kunnen communiceren voor een extra bijdrage. Bij Privé groep shows op JasminTV kun je minimaal $ 2.94 per minuut verdienen, plus natuurlijk extra verdiensten voor ieder lid in de Private Chat.

Voor betaalde snapshots kun jij ook $ 0.10 ontvangen per snapshot die van jou wordt genomen door jouw bezoekers. Zo stimuleer je jouw bezoekers om zo veel foto’s mogelijk te maken. Deze snapshots komen dan in jouw galerij met snapshots te staan. Je kunt altijd de bestanden verwijderen die je niet leuk vindt, maar dan verlies je ook jouw deelname aan die foto. Je kunt jouw foto’s door LiveJasmin laten weergeven buiten alleen LiveJasmin.com bij marketing campagnes om meer bezoekers binnen te halen. Hiernaast kun je ook tips (surprises) ontvangen van bezoekers die jou leuk vinden of graag iets meer willen zien. Om extra geld te verdienen kun je ook een lid verwijzen met een specifieke link om een commissie van 20% over al de opbrengsten die jouw lid maakt te ontvangen.

LiveJasmin biedt ook de mogelijkheid om te promoveren aan naar Jasmin Selected Model. Om hier aan mee te kunnen doen moet je het volgende behalen: een geaccepteerde glamorous profielfoto, een geaccepteerde erotische profielfoto, een goede video beoordeling, een goede audio beoordeling en een niveau promoveren. Hierna kun je meedoen met awards, op de JasminTV verschijnen, op de landing pagina verschijnen waar bezoekers jouw eerder zien en meedoen met promoties.

Als kers op de taart biedt LiveJasmin leuke promoties en awards uit. Om een award te winnen dien je zo veel mogelijk stemmen te ontvangen van een actief betalend lid binnen zeven dagen. De hoofdprijs is maar liefst $ 1,000 en de top 100 modellen ontvangen ook andere geldprijzen.  Hiernaast kun je ook meedoen aan bepaalde wedstrijden. Bijvoorbeeld, de “I’m a Slave for you” wedstrijd waarin je met een filmpje jouw wilde, sexy kant laat zien. Het filmpje moet ten minste 1 minuut 30 seconden lang zijn. De winnaar ontvangt $ 5.000, de tweede plaats $3.000 en de derde plaats $2.000. Deze wedstrijden verschillen van thema zodat jij jouw verschillende kanten kunt laten zien.

LiveJasmin Im A Slave For You2

Uitbetaling

LiveJasmin biedt de mogelijkheid aan om twee keer per maand uit te betalen, hoewel dit wel alleen geldt voor modellen die bedragen boven de € 100 hebben gemaakt in die periode (1e tot en met de 15e). Let wel op dat je jouw betaling iets minder dan een maand later pas ontvangt.

Er zijn vier mogelijkheden aan providers van uitbetaling. Payoneer accepteerd virtuele accounts, mastercard, bank overschrijvingen en direct money transfer. ePayService accepteert ook virtuele accounts, mastercard, bank overschrijvingen, maar ook Webmoney papieren cheques. Webmoney betaal uit naar virtuele accounts, mastercard, bankoverschrijvingen, China UnionPay, PaySpark/MyChoice, en Wisselkantoren. Als je geen van deze wilt gebruiken dan kun je er altijd nog voor kiezen om een papieren cheque naar jouw adres te laten sturen, hoewel dit wel langer kan duren in verband met levertijden.

Privacy

LiveJasmin is een zeer groot en zeer bekend online webcam site. Vandaar dat ze veel eisen kunnen stellen, vooral in verband met de privacy van hun webcam modellen. Als een bezoeker vervelend of ongewenst is in jouw gratis kamer dan heb je de mogelijkheid om die bezoeker er uit te schoppen, of zelfs te verbannen van jouw kamer. Je kunt specifieke bezoekers verbannen, of bezoekers uit een bepaald land, bijvoorbeeld als je niet wil dat Nederlandse bezoekers jou kunnen herkennen of bezoekers van een land waar je een slechte ervaring mee hebt gehad. Er zijn ook bepaalde “geen naaktheid” categorieën. In deze categorieën mag je niet uit de kleren, best wel een interessante optie voor modellen die er nog niet voor open staan om alles te laten zien.

Hiernaast kun je extra informatie bij de LiveJasmin Wiki pagina bekijken. Hier vind je veel informatie over de regels, de basics en hoe je het beste kunt beginnen, hot nieuws, informatie over jouw account of hulp en technische oplossingen. Het is  ook mogelijk om de JasminCam software te downloaden in plaats van via jouw browser te cammen. LiveJasmin biedt ook nog eens een Live Chat aan die 24/7 bereikbaar is en een veel gestelde vragen pagina.

Bezoek nu LiveJasmin!

Algemene Indruk

LiveJasmin Verdien 80%

Omdat LiveJasmin zo’n grote site is kunnen ze het veroorloven om webcam modellen veel hulp en informatie aan te bieden. Hiernaast bieden ze meerdere promoties aan en tips om meer geld te verdienen. Het modellen programma van LiveJasmin zorgt ook voor overzichtelijkheid, vooral voor jouw administratie. LiveJasmin biedt voor webcam modellen enorm veel mogelijkheden aan, vooral omdat ze zowel mannelijk als vrouwelijke modellen accepteren, waardoor jij veel meer er uit kunt halen!

LiveJasmin-Model-Center

LiveJasmin

9.4

Verdiensten

8.7/10

Mogelijkheden

9.7/10

Uitbetaling

9.4/10

Privacy

9.4/10

Klantenservice

9.7/10
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

LiveJasmin
Average rating:  
 0 reviews