Chaturbate

Chaturbate

Chaturbate, een fusie tussen de woorden Chat en Masturbate leidt tot een leuke woordspeling. Chaturbate is een internationale site, waardoor er altijd wel bezoekers op de site klaarstaan om vermaakt te worden. Chaturbate is ideaal voor webcammers die al een beetje ervaring hebben. Bij Chaturbate kun je zowel als man, vrouw, transseksueel of als stel voor de webcam staan. Stellen of groepen staan bij Chaturbate bekend als de grote geldwinnaars, dus als je daar voor open staat is Chaturbate dé site voor jou!

Deze site is internationaal en vooral gericht op de VS, maar past zich aan naar het land waar jij je bevindt. Vandaar dat de site volledig in het Nederlands is als jij je aanmeldt! Naast de site te vertalen bieden ze ook Nederlands live help aan en hebben ze Nederlandse medewerkers die jouw graag willen helpen met het opstarten.

Chaturbate Banner

Registratie Procedure

De registratie bij Chaturbate is letterlijk binnen een minuut geklaard. Je hoeft niks op te sturen, en niet eindeloos veel informatie op te sturen. Door alleen minimaal informatie op te  geven krijg je al direct een account waarbij je jouw profiel samen kan stellen. Natuurlijk kun je pas echt live gaan met modellen zodra je jouw identificatie hebt opgestuurd, maar ondertussen kun je direct aan de slag met jouw profiel! Je blijft een week lang na jouw aanmelding zichtbaar als “nieuw model”. Dit betekent dat je makkelijker zichtbaar bent voor bezoekers.

Registreer nu ook bij Chaturbate!

Hoe werkt het?

Zodra je geregistreerd bent kun je direct jouw profiel aanpassen. Toch raden wij het aan om direct jouw identificatie op te sturen, zodat je zo snel mogelijk aan de gang kunt gaan. Om dit te doen klik op de link rechtsboven, bij de “broadcaster’s guide” die je naar een andere pagina brengt waar je een overeenkomst digitaal moet tekenen waar alle regels in staan. Hiernaast moet je ook twee foto’s uploaden; een hoge kwaliteit scan van jouw identiteitsbewijs (alléén passpoorten en rijbewijzen geaccepteerd) en een foto van jouw gezicht met jouw identiteitsbewijs. Het is pas mogelijk om tokens te verdienen nadat jouw ID geverifieerd is, echter kun je hiervoor wel alvast live gaan!

Chaturbate-Hoe-werkt-het

Hierna heb je tijd om met jouw profiel aan de slag te gaan. Het is handig om even door de “broadcaster’s guide” te lezen voor tips van Chaturbate. Hier staan tutorial video’s, tips over hoe je het makkelijkst geld kunt verdienen, hoe de site werkt, en wat gebruikersnaam kleuren betekenen. Voor de rest hebben we hier een samenstelling uitgelegd:

Bij de Apps & Bots onderdeel kun je bepaalde apps uitkiezen die jou kunnen helpen. Chaturbate maakt gebruik van meerdere apps en bots om jou het leven makkelijker te maken. Zo kun je instellen dat bezoekers automatisch begroet worden, of kun je zien wie de hoogste tipper is. De profielen van bezoekers geven ook aan wat voorn tipper ze zijn. Bezoekers wiens naam licht paars is zijn bezoekers die in de afgelopen 24 uur minsten 250 token getipt hebben en bezoekers met donker paarse namen hebben in de afgelopen 24 uur minimaal 1.000 token getipt. Echter kunnen bezoekers er ook voor kiezen om dit niet te tonen. Je kunt met deze apps ook instellen dat bezoekers kunnen zien wat jij wil doen voor tips, of dat er foto’s of video’s beschikbaar zijn om te kopen. Je kunt hier ook “spellen” introduceren voor bezoekers, waardoor ze meer geneigd zullen zijn om jou te tippen.

Chaturbate Tips Kleuren

Bij jouw Bio kun je informatie toevoegen over waar jij geïnteresseerd in bent, en een beetje vertellen over wie jij bent. Hier kun je ook linken naar websites die artikelen hebben die op jouw wensenlijstje staan. Zo weten bezoekers wat jij graag zou willen als ze jou iets extra’s willen aanbieden. Bij jou instellingen en privacy kun je makkelijk uitkiezen voor wie en hoe beschikbaar jij wilt zijn voor bezoekers.

Bij Wedstrijd Stats en Token Stats kun je jouw verdiensten makkelijk bijhouden. Hier kun je er ook voor kiezen om je uit te laten betalen. Bij het onderdeel Share vind je links die je zelf kan gebruiken om nieuwe bezoekers en leden om aan te trekken naar jouw profiel of Chaturbate zelf, waar je natuurlijk tokens voor verdient.

Opbrengsten

Bij Chaturbate werk je niet met niveaus. Hier ontvangt iedereen per token $ 0.05, je verdient dus niet per minuut net als bij sommige sites. Hoewel dit wel redelijk laag klinkt kun je zelf instellen hoeveel jouw privé shows kosten. Natuurlijk is het niet verstandig om dit direct op het hoogste bedrag te zetten, want dat schrikt een hoop bezoekers af. Je kunt ook geld verdienen door jezelf te promoten door onder andere filmpjes te verkopen aan bezoekers. Hiernaast kun je ook verdienen door reclame te maken op social media. Naast het verdienen met tips kun je ook met de wedstrijden extra token verdienen!Wedstrijd 11.000

Elke maand geeft Chaturbate $11.000 als prijsgeld uit voor top cammers. Dit doen ze door elk uur $10 aan de top cammer en $5 aan de cammer op tweede plaatst te geven. Deze wedstrijden werken op een punten systeem, hoe meer bezoekers je hebt, hoe meer punten jij verdient. De cammer met de meeste bezoekers ontvangt 10 punten per minuut, de tweede 9 punten per minuut, de derde 8 punten, en ga zo maar door tot de 10e cammer. Aan het einde van het uur kijkt Chaturbate naar het webcam model die meeste punten heeft en die ontvangt dan de hoofdprijs van $ 10, de tweede wint $ 5. Alle punten worden hierna gereset en dan begint de wedstrijd opnieuw. Let op: alleen betalende bezoekers leveren jou punten op. Het maximaal aantal aan punten die een cammer kan ontvangen is 600. Zowel mannen, vrouwen of koppels kunnen meedoen aan deze wedstrijden. Er is geen maximaal aantal aan keren dat jij de wedstrijd kunt winnen.

Uitbetaling

Chaturbate biedt alle modellen de mogelijkheid aan om twee keer per maand uitbetaald te worden. Hiernaast is het ook mogelijk om zelfs dagelijks uitbetaald te worden! Dit brengt helaas wel extra kosten mee bovenop de kosten van de uitbetalingsmogelijkheden. Chaturbate biedt de volgende uitbetalingsmogelijkheden aan: Payoneer met kosten van $1 per transactie, Paxum, Check of Bank transfer met kosten van $45 per transactie. Je kunt zonder extra kosten twee keer per maand uit laten betalen, echter moet je wel minimaal $ 50 op jouw account hebben staan voordat je uit kunt laten betalen.

Je kunt uiteraard ook voor dagelijkse uitbetalingen kiezen. Dit kost wel $3.95 bovenop overige uitbetalingskosten. Om hier aan mee te kunnen doen moet je minimaal $20 op jouw account hebben staan, plus de $3.95 kosten voordat je uitbetaald kunt worden (totaal $23.95). Op het moment is het alleen mogelijk voor VS cammers om dagelijks uitbetaald te worden, maar dit gaat binnenkort ook mogelijk zijn voor internationale cammers.

Privacy

Bij Chaturbate kun je op meerdere manieren aanpassen wie jou te zien krijgt. Zo kun je aanpassen of je wel of niet op de homepagina wilt staan. Begrijp wel dat als je dit uitzet je minder nieuwe bezoekers zult ontvangen. Je kunt ook kiezen voor welk geslacht jouw webcam zichtbaar is: mannen, vrouwen, transseksuelen of koppels.

Chaurtbate Banner2

Het is ook mogelijk om een wachtwoord aan jouw webcam profiel aan te brengen. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je alleen wilt dat bestaand en bekend bezoekers jou kunnen bekijken. Je kunt dan jouw wachtwoord aan deze bezoekers geven, maar vergeet niet dat je hierdoor de meeste bezoekers wel misloopt. Hiernaast kun je ook bezoekers van bepaalde landen blokkeren. Hier zit geen maximum aan, je kunt landen simpelweg van het lijst “mogelijk om te bekijken” naar “geblokkeerde landen” verplaatsen.

Natuurlijk zitten er helaas ook bezoekers tussen die het nodig vinden om vervelende opmerkingen te maken. Vandaar dat Chaturbate de mogelijkheid aanbiedt om vervelende bezoekers tijdelijk te blokkeren. Zo krijgen deze bezoeker maar liefst zes uur de tijd om af te koelen. In deze tijd kunnen zij niet meer met jou typen. Als ze daarna nog steeds vervelend doen kun je deze leden nog voor twee maanden verbannen.

Je kunt bij Chaturbate zelf ook een moderator uitkiezen. Een moderator is een bezoeker die jou helpt door andere bezoekers aan de regels te herinneren. Ze mogen ook optreden tegen mensen die zich niet aan de regels houden. Dit zijn meestal bezoekers die je kent en jou met respect behandelen. Je kunt ze zelf aanpassen als moderator van jouw chat.

TIP: Je kunt ook nog Webcam Strip Poker model worden.

Bezoek zelf Chaturbate!

Algemene Indruk

Chaturbate is een webcam website voor gevorderde cammer die zelf de touwtjes in handen willen hebben. Je verdient alleen met tokens die als tip worden gegeven, dus je moet wel redelijk zeker zijn dat je bezoekers wat aan te bieden hebt. Hier verdien je niet per minuut om te chatten net als sommige andere webcam sites, waardoor je de handen iets meer uit de mouwen moet trekken. Echter krijg je bij Chaturbate er ook veel voor terug, want de kwaliteit van de site is hoger dan de meeste sites. Zo kun je door gebruik van verschillende apps en kleuren bezoekers meer enthousiast maken om met tokens te tippen. Doordat de site internationaal is kun je ook op verschillende tijdstippen van de dag aan het werk, wat ideaal is voor mensen die alleen ‘s ochtends kunnen werken.

Chaturbate

9.2

Verdiensten

7.9/10

Mogelijkheden

8.9/10

Uitbetaling

9.8/10

Privacy

9.5/10

Klantenservice

9.7/10

Pluspunten

  • NL Klantenservice
  • Internationaal website
  • Veel apps/bots
  • Voor mannen/vrouwen/transseksuelen

Minpunten

  • Je verdient geen geld per minuut
  • Alles werkt met tokens
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Chaturbate
Average rating:  
 0 reviews