Tips voor Cashback Shoppen

cashback shoppen

Tips voor Cashback ShoppenTips voor Cashback Shoppen

Heden ten dage zijn er veel online cashback programma’s te vinden. Wij geven je hier een aantal Tips voor Cashback Shoppen waar je rekening mee kan houden voor het selecteren van een geschikte programma. Er zijn programma’s die alleen vergoedingen geven over jouw aangeschafte producten, maar ook programma’s die je gratis beloond met cashback. Het grote verschil is dat je bij gratis methodes een bepaald limiet moet hebben bereikt om je geld te kunnen laten uitkeren.

Aanmeldbonus

Indien aanbieders werken met een aanmeldbonus betekent dit dat je dit niet direct kan uit cashen en dat er ten alle tijde een limiet aan jouw bedrag vastzit. De limiet dat bereikt moet worden hangt sterk af van de gegeven aanmeldbonus. Zo zal je bij een aanmeldbonus van € 7,50 ongveer een bedrag van € 25 moeten bereiken om een eerste uitkering aan te vragen.

ReviewBeoordelingAanmeldbonusAanmelden
CashbackXL Review9.2Aanmelden
ladycashback8.4€ 7,50Aanmelden
studentencashback8.2€ 7,50Aanmelden
cashbackkorting logo8.0€ 7,50Aanmelden
myflavours7.9€ 1,-Aanmelden

Klonen

Een ander bekend fenomeen dat je tegenkomt bij chashback shoppen zijn kloon programma’s. Dit zijn websites met exact dezelfde functies en mogelijkheden, maar dan in een ander jasje of voor een bepaald publiek. Zo zijn StudentenCashback, LadyCashback, CashbackKorting en MyFlavours kopieën van elkaar. Wat erg opvalt is dat je bij MyFlavours het minst voordelig uitkomt, want bij aanmelding krijg je maar € 1,- in plaats van € 7,50.

Spaarprogramma

In feite lijken veel cashback programma’s op online spaarprogramma’s zoals EuroClix en Qassa. Ze bieden allemaal manieren aan om geld te verdienen en te besparen om de aanschaf van online producten en diensten. Indien je kiest voor een programma dat veel methodes aanbiedt, net als bij spaarprogramma’s, dan moet je meestal veel handelingen verrichten op maandelijks wat geld uit te laten keren.

Bezoek direct EuroClix

About The Author

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *