Tips voor de beginnende WebCammer

Tips voor beginnende webcammer

Tips voor de beginnende WebCammer:

1) Jouw ruimte.

Vergeet niet, dit is jouw “kantoor”. Zorg ervoor dat jouw omgeving past bij de sfeer die jij wil creëren. Vind je het toch wel aardig spannend en ben je een beetje nerveus? Zet dan een relaxing muziekje aan en wat kaarsjes voor een zwoele sfeer. Hoewel het er natuurlijk niet professioneel uit hoeft te zien moet je wel op je gemak voelen in deze ruimte, en ook het gevoel hebben dat de ruimte het beste in jou naar boven haalt. Kies dus niet voor een ruimte waar je makkelijk afgeleid wordt of waar je je ongemakkelijk voelt.

2) Jouw uitstraling

We kennen ze allemaal, mensen die er uit zien alsof ze veel liever ergens anders willen zijn dan waar ze zitten. Hier wordt niemand blij van. Zorg ervoor dat je niet steeds afgeleid wordt door jouw telefoon of televisie, trek iets aan wat jou oppept, en misschien een beetje make-up tegen de camera belichting. Je hoeft er niet uit te zien alsof je naar een gala gaat, als je er maar verzorgd en geïnteresseerd uitziet. Net als met de uitstraling van jouw ruimte wil je zelf ook een uitstraling hebben. Zorg er dus voor dat ze allebei stralen.

3) Webcam opstelling

Dit is natuurlijk belangrijk, je wil niet continue de camera aan moeten passen omdat hij niet goed blijft zitten. Als je een losse webcam hebt dan kun je het perfect positioneren, maar met een ingebouwde laptop of tablet webcam kun je ook de juist positie toveren. Bedenk van tevoren waar je de webcam wilt hebben, en hoe dat er uit ziet. Vergeet niet dat goede verlichting ook een belangrijke rol speelt! Met een of twee goed geplaatste lampjes kun je al wonderen doen. Hoewel je niet per se een HD camcorder nodig hebt is het wel een goede investering om een webcam met scherpe beeld aan te schaffen, en zo terug verdient. Hoe scherper het beeld, hoe meer omzet. Kies je ervoor om je gezicht niet te laten zien, zorg er dan voor dat je van tevoren je webcam geplaatst heb en weet waar je kunt zitten om zo anoniem te blijven. Een microfoon is ook aan te raden, bezoekers houden vaak van een opwindende stem of een beetje muziek in de achtergrond.

Registreer je nu bij IsLive!

4) Attributen

Nee we bedoelen niet zweepjes en seks speeltjes, hoewel dat zeker kan als je daar voor open staat. Bij jouw uitstraling kunnen bepaalde attributen een rol meespelen. Wil je er jong en schattig uitzien? Dan kun je voor een knuffel kiezen en een licht roze jurkje aantrekken. Wil je juist als stoute huisvrouw overkomen, dan kan een stoffer of stofzuiger meedoen. Je kunt ook een borstel in de buurt houden om verleidelijk door je haren te kammen of bezoekers vragen welke jurk zij jouw beter vinden staan. Natuurlijk zijn seks speeltjes zeker geliefd, maar als jij daar niet voor open staat zijn er meer dan genoeg andere opties om variatie er in te houden!

5) Onderwerp

Het heet wel erotisch webcammen, echter is het praten ook erg belangrijk. Elke keer hetzelfde gesprek of totaal geen interesse in een onderwerp tonen is ook helemaal niks voor de bezoeker om aan te horen. Het hoeft absoluut niet altijd over geile onderwerpen te gaan, als het maar iets is waar je bezoekers zich in kunnen verdiepen. Probeer een leuk verhaaltje te bedenken die een bezoeker wel zou kunnen interesseren, of maak een lijstje met een aantal spannende onderwerpen zodat je niet zonder ideeën komt te staan. Stel af en toe een vraag aan de bezoeker om te kijken of ze wel geïnteresseerd zijn in waar jij het over hebt. Niet alle bezoekers komen voor seksuele avonturen, sommige willen ook gewoon een goed gesprek met een echt persoon voeren. Als je niks te melden hebt, kunnen ze snel interesse en de aandacht verliezen. Dit betekent natuurlijk niet dat je een boek voor moet gaan lezen, maar kijk wat goed bij jou en jouw bezoekers past.

6) Profiel Invullen

Sommige mensen zeggen minder is meer. Dit telt niet als het over jouw webcam profiel gaat. Probeer zo veel mogelijk informatie in te vullen. Zo zullen bezoekers jou eerder vinden en weten ze ook wat ze kunnen verwachten. Zo krijg jij ook gemakkelijker matches bij sites die dat aanbieden. Als het mogelijk is, vul dan ook in wanneer je verwacht online te zijn. Zo loop je geen (potentiele) bezoekers mis en weten ze wanneer ze jou (ongeveer) kunnen verwachten. Zet er ook een aantal diverse foto’s of filmpjes op zodat er iets is voor meerdere bezoekers.

7) Vaste Bezoekers

Ben jij goed bezig en heb je al bezoekers die jou vaker op komen zoeken? Probeer dan te onthouden wat ze zeggen. Je hebt duidelijk iets wat ze interesseert, dus toon ook wat interesse terug. Als ze iets vertellen tijdens de chatsessie is het leuk als je dat nog weet bij het volgende gesprek. Zo voelt de bezoeker zich special en krijgt hij/zij positieve aandacht. Het is ook handig om bij te houden welke onderwerpen bepaalde bezoekers wel of niet graag over praten. Een beetje voorbereiden kan een groot verschil maken. Sommige webcammers zweren zelfs dat je meer geld kunt verdienen aan eenzame bezoeker, niet geile bezoekers.

ReviewBeoordelingAanmelden
LiveJasmin-Logo39.4Aanmelden
IsLive-Logo29.1Aanmelden
Chaturbate-Logo-Groter9.1Aanmelden
XModels-logo28.8Aanmelden
MongoCams-Logo28.7Aanmelden

Zo! Jij bent er nu helemaal klaar voor! Zet h’m op!

 

About The Author

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *