SpaarActief

SpaarActiefWij van Online Geld Machine hebben goed gekeken naar SpaarActief en kunnen bevestigingen dat het een betrouwbaar spaarprogramma is! Gestart in 2014 en nu al één van de beste spaarprogramma’s van Nederland.

Bezoek direct SpaarActief

SpaarActief

SpaarActief biedt je de mogelijkheid om eenvoudig geld te verdienen door:

  • E-mails lezen
  • Websites bezoeken
  • Facebook likes
  • Advertentie klikken
  • Leden aandragen
  • Klik en win
  • Dagelijkse jackpot

Je ontvangt dagelijks mailtjes met uitingen en je verdient dus geld door alleen op deze uitingen te klikken. Later meer over de wijze waarop je allemaal makkelijk geld kunt verdienen. De minimale uitbetaling bedraagt €12,50 en dit bedrag wordt rechtstreeks op je bankrekening gestort. Een keer per maand worden alle uitbetalingen verwerkt en binnenkort zal SpaarActief dit twee keer per maand verzorgen. Er zitten geen addertjes onder het gras en je hoeft bij SpaarActief ook geen bepaalde level halen.

Spex sparen

In 2015 heeft SpaarActief het Spex punten systeem in het leven geroepen. Je spaart dus voor punten en die punten kun je uiteindelijk weer laten uitbetalen in euro’s.

Waarde Spex
10 Spex = € 0,01
100 Spex = € 0,10
1000 Spex = € 1,00

10.000 Spex = € 10,00
12.500 Spex = € 12,50
100.000 Spex = € 100,00

Welkomstbonus

Je ontvang direct na inschrijving een welkomstbonus van 500 Spex. Je moet wel even je profiel helemaal invullen maar dat is in een minuutje gedaan.

Meld je nu aan bij SpaarActief en ontvang direct €0,50

E-mails lezen

Je ontvangt dagelijks emails en door daar op te klikken verdien jij geld. Je ontvangt per gelezen email 5 Spex punten en als je besluit om in te gaan op de aanbieding ontvang je tot 100.000 extra Spex punten per email! De Spex punten worden altijd direct en automatisch aan je saldo toegevoegd en is op elk gewenst moment te bekijken.

SpaarActief e-mails lezen

Websites bezoeken

Door op banners te klikken ontvang jij per klik 2 Spex punten. Elke dag staan er weer nieuwe banners online en jij hoeft er simpelweg alleen maar op te klikken om geld te verdienen.

Facebook likes

Klik op de “Vind ik leuk” knop van een Facebook pagina en ontvang per Like 10 Spex punten! Elke dag staan er weer nieuwe Facebook pagina’s online waarmee jij geld kunt verdienen.

 

SpaarActief Leden aanbrengenLeden aandragen

Heb jij ontzettend veel vrienden of misschien zelfs een eigen Facebookpagina en of website? Door SpaarActief te promoten ontvang jij € 2,- per aangebrachte persoon. Hoe kan ik SpaarActief promoten? Je maakt eenvoudig hier een account aan en je ontvangt direct een unieke link waarmee jij je leden kunt werven. Wacht niet langer en begin direct met het uitnodigen van je vrienden!

Klik en Win

Klik en Win is een spel van SpaarActief waarbij elke 100e klikker op een banner 50 Spex punten verdient. Elke dag worden er gemiddeld 8 winnaars bekend gemaakt en de namen verschijnen achter de banners van het spel. Daarnaast ontvangen de winnaars ook een persoonlijke email van SpaarActief.

DagSpaarActief Dagelijkse Jackpotelijkse Jackpot

Om SpaarActief nog interessanter voor je te maken is er ook een dagelijkse Jackpot te winnen. De Jackpot start met 1000 Spex punten en dat loopt dagelijks op met 500 Spex punten. Elke dag wordt een winnaar gekozen en diegene moet zijn prijs claimen op de Dagelijkse Jackpot pagina. Claimt een winnaar de prijs niet dan vervalt de Jackpot en gaat de Jackpot door naar iemand anders.

Klantenservice

Mocht je vragen hebben of iets niet begrijpen op de site van SpaarActief, dan kun je eenvoudig het online contactformulier raadplegen en je vraag stellen. Je ontvangt meestal binnen 24 uur een reactie.

 

Registreer je nu bij SpaarActief

 

Spaarprogramma: SpaarActief

8.2

Verdiensten

8.0/10

Mogelijkheden

9.0/10

Uitbetaling

8.2/10

Partner programma

9.0/10

Klantenservice

7.0/10

Pluspunten

  • Minimale uitbetaling € 12,50
  • Veel mogelijkheden
  • Vakantiemodus
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Spaarprogramma: SpaarActief
Average rating:  
 2 reviews
 by Barbera

Ben al jaren actief en vertegenwoordigd bij verschillende spaarprogramma's. Ik vind het een leuke manier om extra geld te verdienen. SpaarActief is naar mijn mening het beste spaarprogramma.

 by Greta Smit

Ik werk al een tijdje met spaaractief en ben er reuze blij mee! Ik ontvang gemiddeld 100 euro per maand via dit spaarprogramma!