Qassa

QassaWij van Online Geld Machine hebben online spaarprogramma Qassa bekeken en beoordeeld. Internationaal opererend en al 7 jaar in Nederland actief maakt dit een heel betrouwbaar spaarprogramma! Qassa werkt samen met meer dan 2.200 gevestigde merken zoals MediaMarkt en FBTO.

Bezoek direct Qassa

Qassa

EuroClix biedt je de mogelijkheid om online geld te verdienen door:

  • E-mails lezen
  • Shoppen bij webwinkels
  • Kortingcodes
  • Gratis acties
  • Dag aanbiedingen
  • Online spelletjes spelen
  • Leden aandragen

Bij Qassa, voorheen MoneyMiljonair, kun je dagelijks geld verdienen door Qoins te sparen. Qassa lijkt erg op SpaarActief en EuroClix en de mogelijkheden om geld te verdienen zijn in meerdere mate hetzelfde: E-mails lezen, online shoppen en bij het spelen van spelletjes. Later meer over de verdienmogelijkheden. Ook heeft Qassa een eigen mobiele app gelanceerd zodat je onderweg ook altijd niks hoeft te missen! Een ander pluspunt van Qassa is dat je ook gratis kunt meedoen aan het spelen van spelletjes en daarmee direct meedingt met hoofdprijzen van honderden euro’s. Ook heeft Qassa een eigen mobiele app gelanceerd zodat je onderweg ook altijd niks hoeft te missen! De minimale uitbetaling bedraagt €10,00 en dit bedrag wordt rechtstreeks op je bankrekening gestort of het geld kan worden gedoneerd aan een goed doel. Binnen 30 dagen wordt je uitbetaling verwerkt.

Qoins sparen

Qoin is het puntensysteem dat je spaart op de website van Qassa. De vergoeding in euro’s blijft altijd hetzelfde en is dus niet gebonden aan een indexkoers.

1 Qoin € 0,00001
10 Qoins € 0,0001
100 Qoins € 0,001
1.000 Qoins € 0,01
10.000 Qoins € 0,1
100.000 Qoins € 1,00
1.000.000 Qoins € 10,00
10.000.000 Qoins € 100,00
100.000.000 Qoins € 1.000,00
1.000.000.000 Qoins € 10.000,00

Welkomstbonus

Je ontvang direct na inschrijving een welkomstbonus van 100.000 Qoins Clix (€ 1,-). Deze welkomstbonus ontvang je direct na aanmelding en is gelijk zichtbaar op de website

Meld je nu aan bij EuroClix en ontvang direct €1,-

E-mails lezen

Dagelijks ontvang je mailtjes van Qassa om direct Qoins te sparen door enkel op de uiting te klikken. Bij iedere klik op geopende mail ontvang je 1.000 Qoins. Daarnaast vind je deze e-mails ook op de website terug. Mis dus geen enkele email!

Shoppen bij webwinkels

Het leuke van Qassa is dat jij zelf online kunt shoppen bij je favoriete webwinkel en zelf bepaald wat je aanschaft in ruil voor Qoins. Shop dus lekker in rust bij Zalando, Bol.com of bijvoorbeeld Wehkamp en verdien Qoins bij elke aankoop dat je doet! Ook kun je ervoor kiezen om kunstwerken te kopen in ruil voor Qoins! Alle webwinkels en categorieën staan mooi en overzichtelijk weergegeven en je kunt zelf eenvoudig selecties maken. Je maximale vergoeding per uitgegeven euro is ongeveer 3.500 Qoins. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je per bestelling een maximale vergoeding van 500.000 Qoins krijgt.

shoppen bij webwinkels via Qassa

Kortingcodes

Op Qassa is er ook een speciale pagina met beschikbare kortingcodes, alleen zijn deze niet gerangschikt en is het niet mogelijk om selecties te maken. Zo ontvang je fikse kortingen op allerlei producten en ontvang je daarnaast ook Qoins naast je kortingbedrag. Je slaat dus bij Qass Kortingcodes twee vliegen in één klap!

Gratis acties

Alle producten die je op de Gratis pagina bij Qassa vind zijn ook echt gratis. Zo ontvang je altijd een x aantal Qoins en een gratis product, geldbedrag of hoge korting. Gratis moet natuurlijk wel 100% gratis zijn!

Gratis acties

Dag aanbiedingen

Voor mooie dag aanbiedingen die soms maar een paar uur geldig zijn vind je terug op de Dagaanbiedingen pagina van Qassa. Je krijgt altijd een megakorting bij een dag aanbieding en spaar daarnaast tot wel honderdduizenden Qoins. Het is zeker raadzaam om deze pagina elke dag goed in de gaten te houden want sommige aanbiedingen mag je beslist niet laten lopen. Zo hebben wij van OnlineGeldMachine een Micro SD kunnen kopen met 85% korting plus 2.975 Qoins!

Dag aanbiedingen

Online spelletjes spelen

Zoals je al eerder kon lezen biedt Qassa gratis online spelletjes aan waarmee jij heel véél Qoins kunt verdienen. De spellen zijn dagelijks eenmaal gratis te spelen en daarnaast kun je extra rondes bijkopen met Qoins.

Bingo
Zo kun je dagelijks bingo spelen en gratis meedingen om de hoofdprijs van maar liefst 20.000.000 Qoins. Indien je niet kunt wachten tot de volgende ronde, dan is het mogelijk om 5 extra bingokaarten per ronde te kopen a 25.000 Qoins per kaart. Let op het kan soms wel dagen duren tot een ronde voorbij is.

Exclusieve spelletjes
Naast het spelen van Bingo biedt Qassa exclusieve spelletjes aan die je echt iedere dag gratis kunt spelen. De prijzen variëren vanaf 50.000 tot 750.000 Qoins. Indien je al je gratis game hebt verbruikt is het ook mogelijk om tegen betaling van 10.000 Qoins verder te spelen. Speel dus mee en win!

Krassen
Ook is het mogelijk om maandelijks 1x een kraslot te kopen voor 100.000 Qoins. De hoofdrpijs bedraagt hier maar liefst 100.000.000 Qoins! Klik op Meer – Krassen om naar het online kraslot te gaan en wie weet pak jij de hoofdprijs!

krassen voor de hoofdrpijs bij Qassa

Leden aandragen

Overtuig al je vrienden om lid te worden van online spaarprogramma Qassa en in ruil voor elke aanmeldingen ontvang jij 200.000 Qoins! Ga naar de leden pagina om je unieke link op te vragen en begin gelijk met het aanbrengen van leden om je je eerste uitbetaling van 1.000.000 Qoins te bewerkstelligen. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen review pagina aan te maken die op te vragen is door je unieke werving link.

Klantenservice

De klantenservice van Qassa is te vinden op de ledenservice pagina en is ontzettend uitgebreid. Op elke vraag is hier wel een antwoord op te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen per telefoon, live chat of e-mail.

Registreer je nu bij Qassa

 

 

Spaarprogramma: Qassa

8.9

Verdiensten

9.5/10

Mogelijkheden

9.0/10

Uitbetaling

8.5/10

Partner programma

8.8/10

Klantenservice

8.5/10

Pluspunten

  • Minimale uitbetaling € 10,-
  • Vakantiemodus
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Spaarprogramma: Qassa
Average rating:  
 1 reviews
 by Yvonne

Ich spiel altijd mit de Duitse versie van Qassa en verdien dar altijd een leuk zakcentje mee. Ich won sinds kort in Niederland en zal moeten overstappen op de Niederlandsche site.