MailBeurs

mailbeursWij van Online Geld Machine hebben goed gekeken naar MailBeurs en kunnen bevestigingen dat het een betrouwbaar spaarprogramma is! Voorheen opererend onder de naam Mailjonair en al een aantal jaar actief onder de online spaarprogramma’s.

Bezoek direct MailBeurs

MailBeurs

MailBeurs biedt je de mogelijkheid om snel geld te verdienen door:

  • Facebook likes
  • E-mails lezen
  • Klikken op banners
  • Klik en Win
  • Leden aandragen
  • Leads

MailBeurs is een eenvoudige manier om gratis geld te verdienen via internet met het lezen van e-mails, meedoen aan acties en het aanbrengen van leden. Later meer over de wijze waarop je allemaal makkelijk geld kunt verdienen via deze aanbieder. De minimale uitbetaling bedraagt €10,00 en dit bedrag wordt rechtstreeks op je bankrekening gestort. Binnen 30 dagen worden de uitbetalingen verwerkt en je kunt pas een uitbetaling aanvragen als je MailBeurs level Zilver of hoger is.

MailBeurs Levels

Ze hebben een systeem in het leven geroepen waarin je steeds nieuwe levels kunt bereiken om vervolgens meer betaald te krijgen voor je e-mail vergoedingen. Elke gebruiker begint bij Blauw en kan zichzelf opwerken tot Diamant waarna je maximaal € 0,02 per klikvergoeding krijgt voor het lezen van e-mails. Je komt in een hoger level door mee te doen aan (win)acties, aanmelden bij nieuwsbrieven, offertes aanvragen of een bestelling plaatsen. Je huidige level wordt dagelijks bepaald en kan je terug vinden in de e-mails en op de website van mailbeurs.nl.

MailBeurs levels

Welkomstbonus

Je ontvang direct na inschrijving een welkomstbonus van €1,-. Er zijn hier geen verder voorwaarden aan verbonden.

Meld je nu aan bij MailBeurs en ontvang direct €1,-

Facebook likes

geld-verdienen-met-vind-in-leuks

Ook deze aanbieder biedt je de mogelijkheid om Facebook pagina’s te volgen voor € 0,01 per Like. Je vergoeding wordt automatisch op je account bijgeschreven. Elke dag worden er weer nieuwe Facebook pagina’s toegevoegd zodat jij weer door kunt gaan met het volgen van Facebook pagina’s voor geld.

E-mails lezen

Dagelijks stuurt MailBeurs je e-mails die je tevens ook terug kunt vinden op de website zodat je nooit een e-mail hoeft te missen. Voor elke e-mail dat gelezen wordt verdien je € 0,01. Je moet wel altijd ook doorklikken naar de adverteerder om daadwerkelijk je vergoeding te ontvangen. Ook hier geldt dat je vergoeding direct en automatisch op je profiel bijgeschreven wordt.

e-mails lezen MailBeurs

Klikken op banners

Door simpelweg op banners te klikken ontvang jij per klik € 0,05. Regelmatig verschijnen er nieuwe banners online zodat jij weer snel kunt klikken om je inkomsten te genereren.

Klik en Win

Klik en Win is een spel van MailBeurs waarbij elke 70e klikker op een bepaalde banner € 0,10 verdient. Elke dag worden er gemiddeld 5 winnaars bekend gemaakt en de namen verschijnen achter de banners van het spel. Mocht je de winnaar zijn dan hoor je dit ook per e-mail.

Leden aandragen

Door het zelf aanbrengen van nieuwe leden kun je heel veel geld verdienen. Door ze te promoten ontvang jij € 1,- per aangebrachte persoon. Hoe kan ik MailBeurs promoten? Registreer je hier en ga naar Uitnodigen waar je je eigen link kan vinden. Gebruik zelf WhatsApp, Twitter, Facebook of je eigen website om mensen uit te nodigen met je persoonlijke link.

Leads

Leads zijn leuke acties, enquetes en prijsvragen of bekende webwinkels waar je een product kunt kopen in ruil voor een vergoeding. Stel je gaat naar een webshop en je koopt daar een sieraad ter waarde van € 800, dan krijg jij via mailbeurs weer 3% op je aankoop terug.

Klantenservice

Mocht je vragen hebben of iets niet begrijpen op de site van MailBeurs, dan kun je eenvoudig het online contactformulier raadplegen en je vraag stellen. Je ontvangt wel pas na 2 dagen een reactie.

Registreer je nu bij MailBeurs

Spaarprogramma: MailBeurs

7.8

Verdiensten

8.4/10

Mogelijkheden

8.5/10

Uitbetaling

8.0/10

Partner programma

8.0/10

Klantenservice

6.0/10

Pluspunten

  • Minimale uitbetaling €10,-
  • Vakantiemodus

Minpunten

  • Lang wachten op support
  • Uitbetaling bij een bepaald niveau
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Spaarprogramma: MailBeurs
Average rating:  
 3 reviews
 by Kees

Ik heb jaren gelden een mailbeurs account geopend en dit jaar gewoon netjes mijn tegoed van 100 euro uitbetaald. De beste tip die ik je kan geven is om gewoon per spaarprogramma een account te openen en dagelijks 1 uur te besteden en dan kan je al gauw een paar honderd euro exta in de maand extra pakken.

 by EppO

Niet aan Beginnen !!!! er gaat nooit uitbetaald worden Ik ben al jaren bezig en Ze hebben een level die je nooit zal bereiken wanneer Ze uitbetalen .

Heb vele malen contact hier over gehad en als je Jaren mails klikt krijg je nog niet uitbetaald door Ze .

NIET AAN BEGINNEN .

 by Johanna

Ik heb mij bij alle spaarprogramma's aangemeld en vind dit programma wel aardig. Je krijgt altijd netjes betaald.