Spaarprogramma’s

Spaarprogramma'sAanmelden Spaarprogramma’s

Wat wordt er verstaan onder een spaarprogramma?

online spaarprogamma's, verdien er geld mee!Ooit gedacht dat je betaald zou kunnen krijgen voor het bekijken van en klikken op online reclames? Een spaarprogramma is gewoon een internet bedrijf dat jou geld betaalt als je op linkjes klikt in e-mails, enquêtes invult, spelletjes speelt of vrienden aanbrengt bij het spaarprogramma. Per e-mailtje krijg je een standaard vergoeding voor het klikken op de link onderaan in het mailtje. Je krijgt hiervoor een vergoeding van tussen de 1 en 5 cent!

Ook is het mogelijk om geld te verdienen met spaarprogramma’s door spelletjes te spelen. Je speelt deze spelletjes niet voor echt geld, dus er is geen risico aan verbonden. Tenslotte kun je ook best wat verdienen door vrienden, vriendinnen, familieleden en kennis te refereren!

Nu vraag je je natuurlijk af, hoe kan het dat ik geld krijg zonder er iets voor te doen? Hoe maken die spaarprogramma’s winst? Hoe betrouwbaar zijn spaar programma’s?

Hoe betrouwbaar zijn spaarprogramma’s?

geld online verdienen met spaarprogrammaAllemaal goede vragen. Spaarprogramma’s zijn 100% betrouwbaar. We bewijzen dat graag aan je door je uit te leggen waarom ze je kunnen betalen voor relatief eenvoudig en op het eerste oog weinig winstmakende acties. Het zit zo. Er zijn heel veel bedrijven in Nederland die op zoek zijn naar klanten. Bedrijven die dus producten aan de man willen brengen. Denk aan farmaceutische bedrijven, elektronica bedrijven enz. Radio, tv en kranten zijn manieren voor hen om zichtbaar te zijn maar internet is sinds een aantal jaren het meest gebruikte medium.

Bedrijven betalen op internet per klik of per view. Ze willen dat zoveel mogelijk mensen hun producten zien. De spaarprogramma’s zijn een van de kanalen waar bedrijven aan klanten willen komen. Ze hopen dat jij dus eigenlijk niet alleen maar de e-mails leest of er op klikt maar later ze ook onthoud als je echt iets gaat kopen. Dat heet branding. Je bent dit natuurlijk niet verplicht en met een beetje discpline laat jij je dus niet zo maar ’trucen’. Je klikt op de email, je speelt het spelletje even mee, en je gaat naar de volgende. Want voor jou zijn spaarprogramma’s gewoon een lekker zakcentje bijverdienen!

euroclix spaarprogramma

Wat kan ik gaan verdienen met online spaarprogramma’s?

Een spaarprogramma betaalt je vaak 1 tot een paar centen wanneer je een mailtje hebt gelezen. Dat financieren de spaarprogramma’s dus uit het geld dat ze krijgen van de adverteerders. Je kunt natuurlijk bedenken dat je per dag heel emails kan lezen. Er zit vaak wel een soort maximum aan, want er is natuurlijk geen oneindige behoefte. Er zijn geen tienduizenden bedrijven die aangesloten zijn. Vaak kun je per dag een paar tientallen centen tot een euro bijverdienen! Refereer je ook nog eens vrienden dan kan het snel oplopen in een aantal euro’s per dag. Reken maar uit, dat kan zo maar leiden tot meer dan 100 euro per maand! Waarom wachten, aanmelden is gratis!

Aanmelden spaarprogramma’s

ReviewBeoordelingAanmeldbonusAanmelden
meld je nu aan bij EuroClix8.8€ 1,95Aanmelden
Qassa8.8€ 1,-Aanmelden
meld je nu aan bij spaaractief8.2€ 0,50Aanmelden
meld je aan bij cashhier8€ 1,25Aanmelden
meld je nu aan bij mailbeurs7.7€ 1,-Aanmelden