Lenen

Lenen wordt in toenemende mate populair bij een groeiend aantal Nederlanders. Lenen kun je in alle vormen en maten. Zeer trendgevoelig de laatste tijd zijn de zogenaamde snelkredieten of zogenaamde consumptieve kredieten. Hierbij kunnen consumenten een versnelde lening krijgen voor het doen van een grote aankoop. Zoals bijv. een meubelstuk, keuken of zelfs een auto. Dit is tevens een manier om snel geld te verdienen!

Welke vormen van Lenen zijn er?

Zoals hierboven al vermeld heb je ontelbaar veel verschillende vormen van lenen. Leningen zijn er in vele varianten. We geven hier de meeste voorkomende vormen van leningen:

  • Kortlopende leningen
  • Kleine leningen
  • Grote Leningen
  • Hypotheken
  • Consumptieve Leningen
  • Snelkredieten

Snelkredieten Leningen

De snelkredieten groeien in rap tempo. Het voordeel van snelkredieten, de naam zegt het al, is dat je snel over je geld kan beschikken en zonder al te veel bureaucratie behoorlijke bedragen kunt opnemen. Daarvoor betaal je op dit moment ongeveer 4% rente. TIP: Als je met het geld dus een betere belegging kan doen, waarbij je rendement bijv. 5-7% is, dan kun je zelfs met deze hefboomwerking meer geld gaan verdienen.

Er kleven natuurlijk ook wat nadelen aan snelkredieten. Als je ze puur gebruikt om bepaalde zaken te financieren, maar je houdt elke maand weinig geld over in je bestedingspatroon, dan is het wellicht verstandiger het niet te doen. Een snelkrediet kun je aanvragen op basis van een maandelijks inkomen.