StudentenCashback

studentencashbackCashback programma StudentenCashback is door de test van OnlineGeldMachine heen gekomen. Dit shopprogramma, dat speciaal op studenten is gericht, is 100% betrouwbaar en geeft iedereen bij aanmelding direct € 7,50 cadeau! Het lijkt sterk op een spaarprogramma maar de spaarmethoden zijn minder goed uitgewerkt. De kracht om geld te verdienen bij StudentenChasback ligt toch wel echt bij het shoppen. 

Bezoek direct StudentenCashback

StudentenCashback

StudentenCashback biedt je de mogelijk om geld te verdienen door:

  • Shoppen
  • Dag aanbiedingen
  • Gratis producten
  • Spaarmethoden
  • Leden aanbrengen

Bij StudentenCashback verdien je als student dagelijks geld door simpelweg online producten te kopen. Je ontvangt dus Cashback over jouw bestede aankoop bij een webshop naar keuze. Je vergoeding ligt tussen de 3,75% tot 40% en wordt over het gehele aankoopbedrag berekend in de vorm van CashCoins. Naast het online shoppen zijn er ook tal van spaarmethoden zoals het klikken op e-mails en het aanmelden voor gratis producten om CashCoins te sparen. Ook kun je extra CashCoins sparen door je profiel aan te vullen, de app te downloaden of vrienden uit te nodigen. De minimale uitbetaling bedraagt € 25,- en kan direct op je rekening worden uitgekeerd of in de vorm van cadeaus of cadeaukaarten. Uitbetalen in cadeau-artikelen kan al vanaf een goedgekeurd tegoed van € 15,-. Binnen 3 weken wordt je uitbetaling verwerkt.

CashCoins

Op elk aankoopbedrag ontvang je een geldpercentage terug in de vorm van CashCoins. 1 CashCoin staat gelijk aan € 1,-.

0,01 CashCoin € 0,01
0,1 CashCoin € 0,10
1 CashCoin € 1,-
10 CashCoin € 10,-
100 CashCoin € 100,-
1.000 CashCoin € 1.000,-
10.000 CashCoin € 10.000,-

Welkomstbonus

Je ontvang direct na aanmelding een hoge welkomstbonus van 7,5 CashCoins (€ 7,50). Deze geweldige welkomstbonus ontvang je direct na aanmelding en is gelijk zichtbaar op de website van StudenteCashback.

Meld je nu aan bij StudentenCashback en ontvang direct € 7,50

Shoppen

Via StudentenCashback ontvang jij op elke aankoop gratis geld! Heb je nieuwe boeken nodig, een nieuwe broek of wil je lekker goedkoop ergens eten? Shop direct online bij StudentenCashback en krijg in ruil hoge vergoedingen per aankoop in de vorm van CashCoins. Zo ontvang jij maar liefst tot 40% terug op al je aankopen bij bijvoorbeeld eBay. Alle webshops zijn gerangschikt op alfabetische volgorde, ingedeeld per categorie en te sorteren op waardering, percentage en bedrag. Naast shoppen is er ook een pagina toegewijd aan dagdeals en gratis producten.

Shoppen bij StudentenCashback

Dag aanbiedingen

De dagdeals van StudentenCashback zijn zeker de moeite waard om te bekijken. Zo kun je lekker voordelig op vakantie gaan en ontvang je een hoge cashback vergoeding over je aankoopbedrag. Grote merken als Groupon, TravelBird of directe webwinkels als Bol.com zijn hier vertegenwoordigt. Wij hebben een originele Apple oplader gekocht bij groupdeal met wel 70% korting en daarnaast ontvingen wij ook nog 0,22 CashCoins. Daarnaast zijn de deals te rangschikken op woonplaats en categorieën. Dus waar wacht je nog op, spot die koopjes en ontvang daar extra cashback bovenop!

dagdeals studentencashback

Gratis producten

Ook is het mogelijk om te profiteren van gratis producten bij StudentenCashback. Zo hebben wij een gratis maaltijd gekregen van Mamaplaats.nl door ons simpelweg aan te melden en de box in ontvangst te nemen! Naast gratis producten, zoals make up, kopje koffie, boeken, kleding en magazines is het ook mogelijk om deel te nemen aan prijsvragen. Zo kun je dus meedingen met grote prijzen door je enkel en alleen maar aan te melden via StudentenCashback!

gratis producten StudentenCashback

Spaarproducten

Naast het shoppen, dag aanbiedingen en gratis producten biedt StudentenCashback je de mogelijkheid om te sparen voor geld net als grote spaarprogramma’s vergelijkbaar als EuroClix en Qassa. Wat ons wel opvalt is dat hier niet de focus op ligt en dat de verdiensten ook minder zijn daar soortgelijke spaarprogramma’s. Toch is het natuurlijk mooi meegenomen om extra CashCoins te verdienen door bijvoorbeeld je profiel compleet in te vullen, op banners te klikken, de app te gebruiken of e-mails te lezen.

Leden aandragen

Breng zelf mede studenten, vrienden of familie aan en wordt riant beloond door StudentenCahsback. Jij verdient namelijk per aangebrachte lid 5 CashCoins (€ 5,-) en daar bovenop 10% over de verdiensten van ieder aangemeld persoon. Jij kunt dus life time mee profiteren van al jouw aangebrachte leden indien zij heel erg actief zijn op StudentenCashback. Via StudentenCashback is het daarnaast heel eenvoudig om uitnodigen te sturen via bijvoorbeeld email, Twitter of Facebook. Een andere manier is om zelf een tekstlink of banners te plaatsen op plaatsen waar veel internetverkeer is. Jouw unieke tekstlink en banners zijn eenvoudig online te vinden.

friendsmodule-2

Klantenservice

De klantenservice van StudentenCashback kun je raadplegen door naar ‘mijn account’ te gaan. Daar vindt je uitgebreid een FAQ en een Help functie om een bericht te sturen. Via een ticket systeem kun je hier de voortgang van de beantwoording van jouw vraag in de gaten houden. Meestal wordt je binnen 1 dag te woord gestaan.

Registreer je nu bij StudentenCashback

 

 

Cashback: StudentenCashback

8.2

Verdiensten

9.0/10

Mogelijkheden

8.0/10

Uitbetaling

7.5/10

Partner Programma

8.5/10

Klantenservice

8.0/10

Pluspunten

  • Hoge aanmeldbonus (€ 7,50)

Minpunten

  • Hoge minimale uitbetaling (€ 25,-)
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cashback: StudentenCashback
Average rating:  
 1 reviews
 by Sjoerd

Super chille manier om geld te ontvangen over mijn aankopen. Ik wist eigenlijk niet dat dit kon. Ik ben wel benieuwd of je online de volle mep over producten betaald die nu offline in de sale zijn, maar dat lijkt me sterk. I will give it a try!