MyFlavours

myflavoursMyFlavours is een kloon van StudentenCashback en doet exact hetzelfde. Tijdens het shoppen ontvang je 50% minder inkomsten dan StudentenCashback. Daarnaast ontvang je bij aanmelding slecht €1,-. MyFlavours is betrouwbaar maar niet voordeliger.

Bezoek direct MyFlavours

MyFlavours

MyFlavours biedt je de mogelijk om geld te verdienen door:

  • Shoppen
  • Dag aanbiedingen
  • Gratis producten
  • Spaarmethoden
  • Leden aanbrengen

Bij MyFlavours ontvang je elke keer cashback bij het doen van online shoppen. Je ontvangt dus net als bij andere CashBack programma’s geld over jouw bestede aankoop bij een webshop naar keuze. Je vergoeding ligt tussen de 0,18% tot 20% en wordt over het gehele aankoopbedrag berekend in de vorm van CashCoins. Dit betekent dat je 50% minder aan CashCoins ontvangt dan bijvoorbeeld StudentenCashback. Naast het online shoppen zijn ook hier tal van andere spaarmethoden om CashCoins te sparen. De minimale uitbetaling bedraagt € 10,- en kan direct op je rekening worden uitgekeerd of in de vorm van geld of een cadeaukaart. Binnen 30 dagen wordt je uitbetaling verwerkt.

CashCoins

Bij MyFlavours worden geldbedragen aangeduid met CashCoins.

0,01 CashCoin € 0,01
0,1 CashCoin € 0,10
1 CashCoin € 1,-
10 CashCoin € 10,-
100 CashCoin € 100,-
1.000 CashCoin € 1.000,-
10.000 CashCoin € 10.000,-

Welkomstbonus

Je ontvang direct na aanmelding een welkomstbonus van slechts 1 CashCoin (€ 1,-). Deze welkomstbonus ontvang je direct na aanmelding en is gelijk zichtbaar op je profiel.

Meld je nu aan bij MyFlavours en ontvang direct € 1,-

Shoppen

Via MyFlavours ontvang jij op elke aankoop CahsCoins. Wil je voordelig op vakantie, heb je zin in een pizza of heb je nieuwe kleding nodig? Shop direct online bij MyFlavours en ontvang geld terug per aankoop in de vorm van CashCoins. Je ontvangt tot 20% terug op al je aankopen bij bijvoorbeeld eBay. Ook hier zijn alle webshops gerangschikt op alfabetische volgorde en netjes ingedeeld per categorie. Naast shoppen is er ook een pagina toegewijd aan dagaanbiedingen en gratis producten.

shoppen bij MyFlavours

Dagaanbiedingen

De dagaanbiedingen zijn de moeite waard om te dagelijks te bekijken. Ook hier geldt lekker dat je lekker kunt genieten van dagaanbiedingen en daarnaast ook nog cashback over je aankoop ontvangt. Wij hebben een online cursus webdesign via marktplaats aangeschaft, met wel 95% korting en daarnaast ontvingen wij ook nog 0,43 CashCoins. Tel uit je winst en start direct met het voordelig shoppen van dagaanbiedingen met cashback bij MyFlavours!

dagdeals

Gratis producten

Ook kun je profiteren van gratis producten bij MyFlavours. Wij van OnlineGeldMachine hebben ons aangemeld om de nieuwste Samsung Galaxy S7 Edge gratis te testen. Het heeft even geduurd maar wij kunnen bevestigen dat wij inderdaad de telefoon opgestuurd hebben gekregen! We moeten de telefoon nog testen en mogen na deze periode de telefoon gewoon houden.

gratis producten myflavours

Spaarproducten

Naast het shoppen, dagaanbiedingen en gratis producten biedt StudentenCashback je de mogelijkheid om te sparen voor geld net als grote spaarprogramma’s vergelijkbaar als EuroClix en Qassa. Wat ons wel opvalt is dat hier niet de focus op ligt en dat de verdiensten ook minder zijn daar soortgelijke spaarprogramma’s. Toch is het natuurlijk mooi meegenomen om extra CashCoins te verdienen door bijvoorbeeld je profiel compleet in te vullen, op banners te klikken, de app te gebruiken of e-mails te lezen.

Leden aandragen

Door Myflavours actief te promoten onder vrienden en kennissen wordt jij beloond. Jij verdient namelijk per aangebrachte lid 2 CashCoins (€ 2,-) en daar bovenop 10% over de verdiensten van ieder aangemeld persoon. Via de website is het vrij eenvoudig om direct te beginnen met het versturen van uitnodigen of het selecteren van unieke banners.

friendsmodule-2 (1)

Klantenservice

De klantenservice kun je raadplegen door naar ‘mijn account’ te gaan. Hier is een uitgebreide FAQ te lezen en is het mogelijk om 24 uur per dag een vraag te stellen. Het team van MyFlavours streeft erna om binnen 24 uur te reageren.

Registreer je nu bij MyFlavours

 

 

Cashback: MyFlavours

7.9

Verdiensten

7.5/10

Mogelijkheden

8.0/10

Uitbetaling

8.0/10

Partner Programma

8.0/10

Klantenservice

8.0/10

Pluspunten

  • Lage minimale uitbetaling (€ 10,-)

Minpunten

  • Lage aanmeldbonus (€ 1,-
  • 50% minder cashback bij shoppen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cashback: MyFlavours
Average rating:  
 0 reviews