LadyCashback

LadyCashbackCashback programma LadyCashback lijkt heel erg op StudentenCashback maar wel met meer mogelijkheden. Dit shopprogramma, dat speciaal op vrouwen is gericht, is 100% betrouwbaar en de moeite waard om te proberen. Start nu en ontvang direct € 7,50 bij registratie!

Bezoek direct LadyCashback

LadyCashback

LadyCashback biedt je de mogelijk om geld te verdienen door:

  • Shoppen
  • Dag aanbiedingen
  • Gratis producten
  • Spaarmethoden
  • Winnen
  • Leden aanbrengen

Een cashback programma speciaal voor vrouwen, waar je de hele dag lekker op kunt shoppen tegen flinke cashback vergoedingen. Daarnaast krijg je dagelijks leuke shoptips om bijvoorbeeld je ideale outfit samen te stellen. Dit klinkt voor elke voor wel ideaal in de oren, nietwaar? Het kan  dus met LadyCashback. Shop online op je gemak bij bijvoorbeeld de Hema of De Bijenkorf en krijg in ruil geld terug. Je vergoeding ligt tussen de 3.75% tot 40% over het gehele aankoopbedrag. Je vergoeding wordt berekend door middel van zogeheten CashCoins. In feite is 1 CashCoin 1 euro. Dus enkel het euroteken wegdenken en je weet dus wat je verdiensten zijn. Naast het online shoppen kun je geld winnen door mee te doen aan een loterij of een speciale loterij. Ook is het mogelijk om extra geld te sparen via het lezen van e-mails of met klikken op speciale banner uitingen. In veel opzichten lijkt het op een spaarprogramma. De minimale uitbetaling bedraagt € 25,- en kan direct op je rekening worden uitgekeerd of in de vorm van cadeaus of cadeaukaarten. Uitbetalen in cadeau-artikelen kan al vanaf een goedgekeurd tegoed van € 15,-. Binnen 3 weken wordt je uitbetaling verwerkt.

CashCoins

Op elk aankoopbedrag ontvang je een geldpercentage terug in de vorm van CashCoins. 1 CashCoin staat gelijk aan € 1,-.

0,01 CashCoin € 0,01
0,1 CashCoin € 0,10
1 CashCoin € 1,-
10 CashCoin € 10,-
100 CashCoin € 100,-
1.000 CashCoin € 1.000,-
10.000 CashCoin € 10.000,-

Welkomstbonus

Je ontvang na registratie automatisch een welkomstbonus van € 7,50 (7.5 CashCoins). Je hoeft hier dus helemaal niks voor te doen, slechts aanmelden en je saldo bekijken. Waar wacht je nog op? Meld je nu aan en ontvang direct gratis € 7,50!

Meld je nu aan bij LadyCashback en ontvang direct € 7,50

Online Shoppen en Shoptips

Jij weet als geen ander dat shoppen bij vrouwen nou eenmaal in ons bloed zit. En welke vrouw heeft er nou niet van gedroomd om lekker te shoppen en geld te besparen? Vanaf vandaag komen al jouw dromen uit! Ben je op zoek naar dat ene rokje of zoek je naar een speciaal outfit dat je volgende week in huis moet hebben? Shop direct online bij LadyCashback en ontvang tot 40% terug op al jouw aankopen bij bijvoorbeeld Zalando. Alle webshops zijn netjes en overzichtelijk weergegeven. Daarnaast ontvang je dagelijks tips om bijvoorbeeld je ideale gala outfit samen te stellen of om geschikte cadeau’s te vinden.

ladycashback shoppen

Dag aanbiedingen

Op LadyCashback vind je net als bij de andere Cashback programma’s leuke dagdeals. Dit zijn deals die een beperkte tijd hebben en zeer scherp geprijsd zijn. Daarnaast ontvang je, naast hoge kortingen, ook CashBack op deze deals. Het kan een leuke gadget zijn, een luxe reis of kleding. Wij hebben een gratis WhiteLight product bij Bundol besteld. Misschien dat het een foutje is maar het product is al binnen!

dagdeals LadyCashback

Gratis producten

Bij LadyCashback is het ook mogelijk om enkel gratis producten te ontvangen. Zo kun je bijvoorbeeld een gratis maaltijd van Mamaplaats bestellenof meedoen aan prijsvragen om shoptegoeden winnen. Wij hebben ervoor gekozen om mee te doen aan een prijsvraag van Action, en als we winnen ontvangen wij een waardebon van € 500,-! Duim voor ons of doe zelf ook mee, en deel je verhaal als je daadwerkelijk gewonnen hebt!

500 euro waardebon action

Spaarmethoden

Je kunt bij LadyCashback naast het cashback shoppen ook geld sparen. Doe mee aan onderzoeken, lees e-mails of schrijf beoordelingen in ruil voor geld. Ook ontvang je gratis geld door de cashboost functie te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld extra geld sparen als jij je profiel volledig aanvult.

cashboost ladycashback

Leden aandragen

De makkelijkste methode om vandaag nog je minimale bedrag van € 25,- te behalen is door vriendinnen uit te nodigen met een unieke link die je op de website van LadyCashback kan halen. Je ontvangt per aangebracht vriendin € 5,- plus 10% over de verdiensten van al je aangemelde vriendinnen. Je mag zoveel vriendinnen uitnodigen als je zelf wilt en zij bieden je mogelijkheden om dit online te doen. Zo kun je in één klik al je vriendinnen uitnodigen via je eigen email, twitter, facebook of google+. Je mag natuurlijk ook al je vriendinnen appen of bellen maar vergeet niet dat ze ten alle tijde via jouw unieke link zich moeten aanmelden.

friendsmodule-2 (2)

Klantenservice

Mocht je ergens niet uitkomen of gewoon even iets kwijt, dan kan je dat via een online functie op de website van LadyCashback vragen. Het kan wel even duren voordat je een reactie krijgt omdat veel vrouwen deze cashback shop methoden aan het ontdekken zijn.

Registreer je nu bij LadyCashback

 

 

Cashback: LadyCashback

8.4

Verdiensten

9.0/10

Mogelijkheden

9.0/10

Uitbetaling

7.5/10

Partner Programma

8.5/10

Klantenservice

8.0/10

Pluspunten

  • Hoge aanmeldbonus (€ 7,50)

Minpunten

  • Hoge minimale uitbetaling (€ 25,-)
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cashback: LadyCashback
Average rating:  
 1 reviews
 by Sandra

je verdient er geen duizenden euro's mee maar als je vriendinnen lid maakt ontvang je extra inkomsten en dat kan aardig aantikken. Ik zou het gewoon uitproberen!