CashbackKorting

cashbackkorting logo

Bij CashbackKorting pak jij hoge kortingen en ontvang je geld terug op elke online aankoop. Dit online shopprogramma is in feite een kloon van LadyCashback en StudentenCashback maar met meer algemene merken. Start nu en ontvang direct € 7,50 bij registratie!

 

 

Bezoek direct CashbackKorting

CashbackKorting

CashbackKorting biedt je de mogelijk om geld te verdienen door:

  • Online producten kopen
  • Gratis producten
  • Cashmails
  • Winacties
  • Leden aanbrengen

Bestel online producten met kortingen en ontvang daarnaast ook nog leuke cashback vergoedingen. CashbackKorting is een algemene cashback platform dat zich richt op iedereen die cashback wil verdienen op online producten. De Cashback vergoedingen ligt tussen de 3.75% en 40% en is sterk afhankelijk van een bepaald merk of product. Daarnaast kun je hoge geldbedragen ontvangen in ruil voor het afsluiten van bepaalde verzekeringen zoals een autoverzekering of een zorgverzekering. Je vergoeding wordt bij CashvackKorting berekend in CashCoins en 1 CashCoin staat gelijk aan 1 euro. Ook heeft CashbackKorting een spaarprogramma waarin je gratis geld verdient door spelletjes te spelen of emails te lezen. De minimale uitbetaling bedraagt € 10,- aan cadeaukaarten of € 25,- indien je kiest om het geld direct op je rekening te laten storten.

CashCoins

Op elk aankoopbedrag ontvang je een geldpercentage terug in de vorm van CashCoins. 1 CashCoin staat gelijk aan € 1,-.

0,01 CashCoin € 0,01
0,1 CashCoin € 0,10
1 CashCoin € 1,-
10 CashCoin € 10,-
100 CashCoin € 100,-
1.000 CashCoin € 1.000,-
10.000 CashCoin € 10.000,-

Welkomstbonus

Iedereen die zich vandaag nog aanmeldt bij CashbackKorting via OnlineGeldMachine krijgt direct € 7,50 cadeau! Meld je snel aan om direct € 7,50 op je account te laten bijschrijven.

Meld je nu aan bij CashbackKorting en ontvang direct € 7,50

Online producten bestellen

Speur naar de beste deals of leuke koopjes via CashbackKorting en ontvang geld terug. Alle merken en webshops worden overzichtelijk weergegeven en de vergoedingen worden direct afgebeeld. Het werkt als volgt: Ga via CashbackKorting naar een webwinkel naar keuze en bestel zoveel producten als je wilt. Binnen een maand ontvang jij netjes de afgesproken vergoeding per product of dienst in je overzicht. Soms gaat het veel sneller en ontvang je binnen enkele dagen al de afgesproken vergoeding.

cashbackkorting website

Gratis producten

Bij CashbackKorting kun je ook gratis producten in huis halen of mooie geldprijzen verdienen. Van een gratis maaltijd tot een gratis telefoon, alles is er wel te vinden. Wij hebben zojuist meegedaan met een prijsvraag om kans te maken op een reischeque ter waarde van € 250,-! Wij hebben helaas niet gewonnen maar kregen wel gratis lotto loten!

lotto winnen

Cashmails

Cashmails zijn emails die krijgt, of op de site kunt vinden, waar je vervolgens weer geld aan verdient door erop te klikken. Zo ontvang je gemiddeld 0,5 cent per email en verdien je dus gratis geld bij het lezen van emails. Je kunt er niet echt heel veel geld mee verdienen maar het is een mooie bijkomstigheid.

Winacties

Een leuke feature van CashbackKorting is dat je fanatische prijzen kunt winnen bij bepaalde winacties. Zo kun je uitslagen voorspellen van belangrijke tv gebeurtenissen, speciale ledenacties of meespelen met een heuse loterij. Deelname is meestal niet gratis maar de prijzen die daar tegenover staan maken dit meer dan goed.

winacties

Leden aandragen

Indien je zelf enthousiast bent geworden om CashbackKorting dagelijks te gebruiken, is het heel slim om te weten dat je zelf ook leden kunt aanbrengen tegen hoge vergoedingen. Wij hebben namelijk in 1 dag 24 vrienden aangemeld en in totaal € 156,- aan deze actie verdient. Enige voorwaarde is wel dat ze in totaal € 15,- verdienen bij CashbackKorting. Dit is natuurlijk heel snel opgebracht want na registratie hoeven jou leden nog maar € 7,50 per persoon te verdienen. Start vandaag nog met het aanbrengen van nieuwe leden en verdien grof geld!

nodig vrienden uit

Klantenservice

Enig minpuntje is de Klantenservice van CashbackKorting. Wij hebben meer dan een week moeten wachten voor een reactie. Gelukkig worden de meest gestelde vragen online weergegeven en kun je daar tevens de antwoorden vinden.

Registreer je nu bij CashbackKorting

 

 

Cashback: CashbackKorting

8

Verdiensten

9.1/10

Mogelijkheden

8.2/10

Uitbetaling

7.7/10

Partner Programma

8.5/10

Klantenservice

6.5/10

Pluspunten

  • Hoge aanmeldbonus
  • Algemene uitstraling

Minpunten

  • Klantenservice
  • Hoge minimale uitbetaling (€ 25,-)
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cashback: CashbackKorting
Average rating:  
 1 reviews
 by Pieter

De meeste cashback shopprogramma's lijken erg op elkaar en dit programma is inderdaad een kloon van LadyCashback. Maar ik als man ben juist blij met deze kloon want je ziet mij never nooit lid worden bij een vrouwen platform. Dank dat jullie dit ook hebben beschreven!