Cashback shoppen

Cashback shoppen

Ik denk dat jij vast weleens hebt gehoord over Cashback winkelen. Dit is een lucratieve manier van online winkelen omdat het je namelijk altijd geld oplevert. Bij elke bestelling dat je doet ontvangCashback shoppen jij een bepaald percentage terug, helemaal gratis! Zo kun je dus nieuwe schoenen kopen en een gedeelte van je online prijs weer terug ontvangen!

Hoe werkt Cashback shoppen nou precies?

Veel Cashback websites/programma’s bieden jou de mogelijkheid om via hun online te shoppen bij bijvoorbeeld jouw favoriete winkel. In principe hoef jij je alleen maar aan te melden bij een Cashback site zoals Cashback.nl of StudentenCashback om direct te kunnen beginnen met Cashback shoppen. De aanbieder heeft meestal een groot assortiment aan webwinels die aangesloten zijn. Daarnaast bieden veel Spaarprogramma’s ook Cashback shoppen aan.

Hoe ontvang ik geld tijdens Cashback shoppen?

Na aanmelding bij een Cashback programma naar keuze kun je direct beginnen met Cashback shoppen. Je ontvangt enkel Cashback als jij via een Cashback programma besluit om een aankoop te verrichten. Zo wordt je in de meeste gevallen door gelinkt naar de daadwerkelijke webshop door middel van een unieke link. Jij moet dan op de website blijven en een aankoop verrichten. Vervolgens kan het even duren voordat je aankoop goedgekeurd is en jij je Cashback in je account ontvangt. Ook is het mogelijk om direct via een Cashback programma aankopen te verrichten. Een nadeel is dat je dan niet het volledige aanbod kunt zien van de webshop en dus enkel Cashback ontvangt over de getoonde producten.

Reken voorbeeld CashBack shoppen aankoop

Stel dat je op zoek bent naar een nieuw outfit, en je voor € 400,- shopt bij Wehkamp tegen 15% Cashback tarief. Jij ontvangt dan dus je bestelling plus een extra zakcentje van € 60,-. Je ontvangt dus gratis geld over aankopen die je normaal toch al zou verrichten!

Bij welke programma’s kan ik aansluiten om met Cashback shoppen te beginnen?

ReviewBeoordelingAanmeldbonusAanmelden
CashbackXL Review9.2Aanmelden
ladycashback8.4€ 7,50Aanmelden
studentencashback8.2€ 7,50Aanmelden
cashbackkorting logo8.0€ 7,50Aanmelden
myflavours7.9€ 1,-Aanmelden
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cashback shoppen
Average rating:  
 1 reviews
 by Stefan

Er is maar 1 echte cashback programma en dat is CashBackXL.