Binaire Opties

Binaire OptiesGeld verdienen met Binaire opties is een hele serieuze optie. Als je aandelenkoersen, valutakoersen, grondstoffen en dergelijke een beetje interessant vindt, dan is binaire opties een prachtige manier om online geld te verdienen! We leggen je in dit artikel graag de ins- en outs van binaire opties uit. Want ook al ben je misschien financieel niet onderlegd, hoeft dat niet te betekenen dat je niet kan leren hoe je succesvol handelt in binaire opties! Er zijn veel mensen die er namelijk heel veel mee verdienen, veilig en droog vanuit hun eigen huis!

Wat wordt verstaan 0nder Binaire Opties?

Binaire opties zijn opties op aandelen die slechts twee kanten uit kunnen: de optie die je hebt genomen is correct of hij is incorrect. Eigenlijk zijn het geen opties, maar gokjes op hoe een aandeel, grondstofwaarde of valuta qua koers verloopt op een bepaalde dag. Je kunt daar een voorspelling op doet, namelijk, de koerst STIJGT of de koers DAALT. Vandaar ook het woordje ‘binair’: je hebt slechts 2 uitkomsten van de dagkoers, deze gaat omhoog, of omlaag. Simpel he? We vertelden je al dat je geen financiële whizzkid hoefde te zijn om binaire opties te gaan begrijpen.

Echter, is het wel handig als je iets af weet van de markten waar je gaat handelen in binaire opties. Of dat je, zonder marktkennis, een bepaalde waarde kunt voorspellen afhankelijk van de koerstrends in het verleden. Of, je hebt het nieuws van die dag over bijv. Apple of Amazon bijgehouden en je weet zeker wat er gaat gebeuren. Kennis is natuurlijk altijd macht.

Winst maken met Binaire Opties: moeilijk? Nee hoor!

Snel een zakcentje bijverdien is dus zeker een goede optie! Maar, pas op. Handelen zonder enige voorkennis komt feitelijk neer op gokken en dat blijft natuurlijk een risico. Daarbij, is voorkennis sowieso handig want de binaire optieplatformen (degene die alles aanbieden en faciliteren) dienen ook wat winst over te houden aan hun bedrijf. Dat doen ze door een goede voorspelling van jou uit te keren met 80-90% winst, terwijl als je de voorspelling niet goed hebt gedaan, je je inzet kwijt bent (100%). Als je dus altijd blind zou gokken zou je op de lange termijn 10-15% verlies maken.

En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hoe zorg je er dan voor dat je toch winstgevend kunt gaan handelen? Dat kan door twee manieren. Een is al genoemd, en dat is voorkennis. De tweede is door te bepaalde strategieën toe te passen.