Aandelen

Aandelen

Online geld verdienen met aandelen kan zeer lucratief en winstgevend zijn. De letterlijke vertaling van aandeel is een waardepapier. Het verkopen en kopen van aandelen is een populaire vorm van beleggen. Bedrijven geven de aandelen zelf uit en wie een meerderheid van de aandelen in handen heeft kan zelfs zeggenschap in het bedrijf krijgen. De meeste lezers willen geen zeggenschap maar gewoon winst behalen met aandelen. Met Plus500 is er geen negatieve balans en kunt u dus nooit meer dan uw inleg verliezen.
Plus500

Hoe kan ik winst behalen met aandelen?

Door online te beleggen in aandelen is het mogelijkheid om winst te maken. Het is natuurlijk ook mogelijkheid dat u een gedeelte of uw hele inleg kwijt bent. De beurs is namelijk erg onstabiel waar vaak de koersen van aandelen stijgen en dalen. Er zijn veel online brokers die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van online aandelen. Zo is het namelijk mogelijkheid om via Plus500 te beginnen in handelen met CFD aandelen. Meld je hier aan en oefen met een demo account.

Verdien in korte tijd veel door middel van een hefboom effect

Online brokers maken gebruik van een hefboom, waardoor het mogelijk is om met een relatief klein bedrag hoge winsten te behalen. Daar zit natuurlijk ook een keerzijde aan, je kunt ook heel snel uw inleg weer verliezen. Je kiest dan voor de optie om short te gaan. Daarnaast bepaal je zelf hoelang de looptijd is. Je kunt voor weken, dagen en zelfs minuten kiezen.

Probeer handel in CFD’s uit bij Plus500 (start direct met een demo account) Uw vermogen loopt risico

Aandelen op de lange termijn

Indien je wilt beleggen voor de lange termijn zul je meer geduld moeten hebben en voor een relatief lagere rendement moeten gaan. Dat wil niet zeggen dat je met long gaan alleen maar kleine rendementen behaald want het kan altijd voorkomen dat een aandeel opeens explosief stijgt of een smak naar beneden maakt. Maak zelf een keuze probeer een aandel 1 maand uit om te kijken of dit het gewenste resultaat heeft.